Online chat

О НАМА

У времену нових технологија и брзих промена, приближавање и спајање људи и задовољење њихових потреба за комуникацијом и мултимедијалним садржајима, наша су главна инспирација. Обављање овог задатка на највишем могућем нивоу, наша је основна мисија.

Компанија РАДИЈУС ВЕКТОР основана је 1998. године, у време када су почеле да се јављају прве идеје о развоју кабловске телевизије на територији Републике Србије. Као пионири и иноватори на пољу развоја кабловских сервиса, испред себе смо поставили највише циљеве. Кренули смо из Београда, а данас покривамо 12 општина широм Србије.

Препознајући значај равнотеже традиције и савремених технологија, све ово време смо сaми проналазили и трасирали сопствени пут, градећи паралелно мрежу и поверење својих корисника. Управо то поверење сматрамо темељом свог успеха.

Пројектовање, инвестициона улагања, изградња мрежа, пружање комуникационих услуга, одржавање и подршка, само су неке од активности наше компаније.

Кабловска телевизија, интернет и дигитална телевизија, повезивање и мрежни инжењеринг, дигитални фиксни телефон, „web hosting“, „mail hosting“ и „server housing“ услуге су које чине основу наше понуде.

Успешни резултати нашег пословања потврђују да РАДИЈУС ВЕКТОР има добро проучено тржиште, јасно дефинисану стратегију и тим од преко 200 обучених и мотивисаних људи, дораслих свим задацима, и вољних и способних да реализују најразличитије и најкомплексније захтеве наших корисника.

За своје кориснике смо на располагању 24 сата дневно, 365 дана у години.Са њима разговарамо, градимо пријатељске односе, уважамо њихове предлоге и савете, и константно унапређујемо своје услуге.

Запослени су наша снага. Корисници су наша вредност.

 

КАРИЈЕРА

Данас је сасвим сигурно да ће кабловско-дистрибутивни системи, као интегрални део телекомуникација – области која стално напредује, наставити своју експанзију и у будућности и постати једна од најпрогресивнијих делатности.

У намери да такав развој не само испрати, већ и додатно убрза, РАДИЈУС ВЕКТОР непрекидно трага за младим, проактивним и комуникативним људима разноврсних стручних усмерења и сфера интересовања.

Уколико вам више одговара средина без промена, устаљени начин рада и спори, дугорочни планови, РАДИЈУС ВЕКТОР вероватно није права средина за вас.

Са друге стране, свима који уживају у динамичном радном окружењу, не плаше се изазова и верују у сопствене могућности – врата наше компаније увек су отворена.

Осим сталног запослења, РАДИЈУС ВЕКТОР нуди и могућности праксе студентима одговарајућих стручних усмерења.