ДОДАТНЕ УСЛУГЕ

САВРШЕН СЕРВИС ЗА НАШЕ КЛИЈЕНТЕ У СВАКОМ СЕГМЕНТУ

РАДИЈУС ВЕКТОР је у могућности да својим корисницима понуди широку палету услуга из домена видео надзора и контроле:

  1. Микрокамере / “невидљиве камере“ (у шпијунци врата, сату, лустеру, телевизору итд.)
  2. Контрола уласка/изласка
  3. Инсталација интерфона
  4. Пренос видео сигнала на даљину (удаљена видео контрола)
  5. "CCTV" системи
    (Tелевизија затвореног кола – "Close Circuit TeleVision") – видео надзор уз испоруку видео сигнала путем различитих врста камера и монитора. Обзиром да "CCTV" представља систем затвореног кола, само ограничен број људи и само са одређених локација може приступити видео запису. "CCTV" системи омогућавају непрекидно снимање и надзор објекта, као и интеграцију постојећих рачунарских или телевизијских са новим "CCTV"
ПОДРШКА У КОРИШЋЕЊУ УСЛУГА

РАДИЈУС ВЕКТОР поседује велико искуство и обученe кадрове задужене за пружање подршке у коришћењу свих пружених услуга.

Нашим корисницима на располагању је квалитетна подршка, доступна 24 сата дневно, 7 дана у недељи.

Посебно се поносимо службом техничке подршке на терену, за коју гарантујемо да најбрже реагује на непредвидиве спољне околности које могу утицати на функционисање инсталираних система.

ЛИЧНИ "ACCOUNT“

Како би омогућили својим клијентима и корисницима да се фокусирају на сопствени посао и поља за која су специјализовани или заинтересовани, развили смо начине и средства која нам омогућавају да у сваком тренутку изађемо у сусрет њиховим захтевима и пружимо брз и прецизан одговор.

Са тим циљем, РАДИЈУС ВЕКТОР је унапредио посебну институцију личних “Account“ сервиса који нашим пословним партнерима пружају сву неопходну подршку при избору решења која су најефикаснија за њихове појединачне послове.

Сваки клијент или корисник који укаже поверење РАДИЈУС ВЕКТОРУ, добија свој лични “Account“ који му током коришћења услуга пружа комплетну информациону, техничку и саветодавну подршку.