Online chat

Интернет

ОСНОВА САВРЕМЕНОГ ПОСЛОВАЊА

ОЧЕКУЈЕМО ВАШ ПОЗИВ
011 428 0005

НАЈВИШЕ ДОСТУПНЕ ИНТЕРНЕТ БРЗИНЕ ВРХУНСКИ КВАЛИТЕТ СИГНАЛА И ПОУЗДАНОСТ КОНЕКЦИЈЕ НАЈКВАЛИТЕТНИЈА ОПРЕМА И СОФТВЕР БЕСПЛАТНА ЛИЦЕНЦИРАНА АНТИВИРУС И АНТИСПАМ ЗАШТИТА

Живимо и послујемо у ери информација, у којој је интернет постао круцијални ресурс и канал комуникације. Интензиван развој модерних апликација у свим облицима електронског пословања, поставља приступ интернету као неопходан услов успешног и ефикасног бизниса.

РАДИЈУС ВЕКТОР својим пословним корисницима пружа велики број различитих услуга на пољу интернет сервиса, како по критеријумима технологије, протока и квалитета, тако и по самом броју корисника чије потребе и жеље увек можемо да задовољимо инфраструктуром базираном на опреми и сарадњи са водећим светским произвођачима.

Посебно смо поносни на чињеницу да је РАДИЈУС ВЕКТОР закључио уговор са америчком компанијом „Cisco“, водећим светским произвођачем мрежне опреме и лидером на пољу интернет иновација. На тај начин, међу првима у Србији смо почели да примењујемо стандард „EuroDOCSIS 3.0“, који обезбеђује комерцијално доступне брзине и до 5 Gbps, што је више од тридесет пута брже у односу на чак и теоријске могућности „ADSL“ стандарда. На тај начин, нашим корисницима смо обезбедили технолошке предности за низ година унапред.

ИНТЕРНЕТ ПРИСТУП ПУТЕМ ОПТИЧКОГ ВЛАКНА – „FTTX“ („FIBER TO THE X…“)

Акроним „FTTx“ представља генерички назив за мреже које у својој архитектури користе оптички кабл као систем преноса. Скраћеница означава могућности дохвата оптичког кабла и зависи искључиво од жеље корисника где ће бити крајња тачка инсталације оптичког влакна (нпр. „FTTB“ – „Fiber to the Building“, „FTTH“ – „Fiber to the Home“, „FTTO“ – „Fiber to the Office“, „FTTD“ – „Fiber to the Desk“ итд).

Овакав вид повезивања намењен је пословним корисницима за квалитетно повезивање мрежа и сопствених сервиса са интернетом, брзинама од 1 Mbps до 5 Gbps. Поносно истичемо чињеницу да смо у могућности својим пословним корисницима пружити идентичне „download“ и „upload“ брзине.

С обзиром да нашим корисницима нудимо могућност и широкопојасног кабловског приступа и оптичких инсталација, директне предности за кориснике РАДИЈУС ВЕКТОР интернета у погледу видео и говорних услуга, као и услуга преноса података, више су него очигледне.

 

ПОШАЉИ ЗАХТЕВ