Online chat

Вести

БУДИТЕ УВЕК ИНФОРМИСАНИ

Поштовани корисници,

Oбавештавамо вас да је ТВ канал РТС носилац ексклузивних права за емитовање на територији Србије ТВ серије: „Рањени орао“.

На основу тих права, програмске шеме осталих ТВ канала који емитују ТВ серију: „Рањени орао“ биће прекидане у терминима емитовања.

Ваш РАДИЈУС ВЕКТОР

Поштовани корисници,

са великим задовољством вас обавештавамо да је од 12. јануара 2015. године корисницима у Инђији, Бешки и Крчедину доступна услуга дигиталне кабловске телевизије са преко 160 ТВ канала, укључујући и ТВ канале у високој резолуцији и додатне програмске пакете као што су Arena sport, пакет за одрасле, HBO и FilmBox.

Осим богате програмске понуде, корисницима су постале доступне и све предности које носи дигитална кабловска телевизија, као што су: „кристално“ јасна слика, знатно квалитетнији звук, електронски програмски водич, подсетник за гледање емисија и други напредни сервиси који ће се развити у блиској будућности, попут услуге видео на захтев.

Увођењем услуге дигиталне кабловске телевизије, корисницима у Инђији, Бешки и Крчедину постаје доступна и КОМБО понуда, која подразумева истовремено коришћење услуга дигиталне кабловске телевизије, интернета и телефона по веома повољним ценама.

Такође, услед увођења услуге дигиталне телевизије и изједначавања понуда основног пакета, учињене су и измене у програмској шеми и то: ТВ канали Cinemania, Pink 3, Best, Russia Today, Pink Family и K:CN 2, су додати уместо ТВ канала Fox Crime, Rai Uno, RTR Planeta, Sky News и TVE.

Основни пакет кабловске телевизије доступан је у аналогном и дигиталном формату, у зависности од техничких карактеристика ТВ уређаја.

Ваш РАДИЈУС ВЕКТОР

Поштовани корисници,

Обавештавамо вас да су ТВ канали „SKAJ+“, „SKAJ+ PARTY“ и „SKAJ+ VREMEPLOV“ променили називе у „НАША“, „НАША PARTY“ и „НАША VREMEPLOV“.

Ваш РАДИЈУС ВЕКТОР

Поштовани корисници,

Oбавештавамо вас да је од 12. јануара 2015. године актуелна нова програмска шема основног пакета кабловске ТВ на територијама Инђије, Бешке и Крчедина.

Да бисте били у могућности да пратите нову програмску шему основног пакета кабловске ТВ потребно је да покренете претрагу ТВ канала на вашем ТВ уређају.

За додатне информације у вези нове програмске шеме, можете контактирати инфо центар на број телефона 022.553.005, који вам је доступан од 00-24 сата, сваког дана у недељи.

Ваш РАДИЈУС ВЕКТОР

Поштовани корисници,

са задовољством вас обавештавамо да је од 1. децембра 2014. године, актуелна потпуно нова понуда РАДИЈУС ВЕКТОР кабловских сервиса.

Понуда кабловске телевизије обогаћена је са преко 30 нових ТВ канала, међу којима су и: Sci-Fi, Mini Ultra, Outdoor Channel HD, Ginx, Food Network HD, Da Vinci Learning, Duck TV, Trace Urban HD, Trace Sports HD, Auto Motor und Sport, Eurochannel, English Club и многи други.

Сада можете гледати више од 160 ТВ канала, од чега преко 20 у високој резолуцији (HDTV), који ће задовољити све ваше захтеве за спортом, филмом, информацијама, авантуром, цртаћима и осталим садржајима.

Уведена је и потпуно нова услуга – ДИГИТАЛНИ ФИКСНИ ТЕЛЕФОН, захваљујући којој сте у прилици да телефонирате по значајно нижој цени претплате у односу на ону коју тренутно плаћате. Осим одређеног броја бесплатних минута који су обухваћени месечном претплатом, на располагању су вам и изузетно повољне тарифе за позиве упућене ка иностранству.

Коначно, избором неког од нових КОМБО пакета имате могућност да задовољите све телекомуникационе потребе на једном месту и да при томе остварите значајну финансијску уштеду.

Уколико желите да се ближе упознате са НОВОМ ГЕНЕРАЦИЈОМ УСЛУГА РАДИЈУС ВЕКТОРА и да проверите у којим градовима је доступна, посетите нашу нову интернет презентацију на веб адреси www.vektor.net.

Ваш РАДИЈУС ВЕКТОР

Поштовани корисници,

Обавештавамо вас да је због увођења нове понуде дигиталне телевизије дошло до промене распореда канала дигиталне телевизије.

Да би сте меморисали нови програмски распоред неопходно је да покренете нову претрагу канала на вашем дигиталном кабловском пријемнику.

Ваш РАДИЈУС ВЕКТОР

Поштовани корисници,

Обавештавамо вас да је од 26. 11. 2014. године, због проширења понуде дигиталне телевизије, дошло до реорганизације програмске шеме основног пакета кабловске телевизије на територији Београда, и то:

  • ТВ канал „CNN“ се налази на позицији C-63
  • ТВ канал „BBC WORLD“ се налази на позицији C-65
  • ТВ канал „KCN 1“ се налази на позицији C-66
  • ТВ канал „ARENA SPORT 1“ се налази на позицији S-15
  • ТВ канал „SOS“ се налази на позицији S-16
  • ТВ канал „CINEMANIA“ се налази на позицији S-26
  • ТВ канал „FOX LIFE“ се налази на позицији S-25

Ваш РАДИЈУС ВЕКТОР

Поштовани корисници,

обавештавамо вас да је ТВ канал Радио Телевизија Србије носилац ексклузивних права за емитовање ТВ квиза „Потрага“ на територији Србије.

На основу тих права, програмска шема осталих ТВ канала који емитују ТВ квиз „Потрага“ биће прекидана у терминима емитовања.

Ваш РАДИЈУС ВЕКТОР

Поштовани корисници,

Обавештавамо вас да ће ТВ канал „Arena Sport“ од 18. 11. 2014. године изместити лого инсертер на свим својим каналима (SD и HD) са позиције 4:3 на позицију 16:9.

Ваш РАДИЈУС ВЕКТОР

Поштовани корисници,

Обавештавамо вас да је ТВ канал „B92“, од 05. 11. 2014. године, почео са емитовањем програма у формату 16:9.

Ваш РАДИЈУС ВЕКТОР

Поштовани корисници,

Обавештавамо вас да је ТВ канал „MGM“ променио назив у „AMC“.

Ваш РАДИЈУС ВЕКТОР

Поштовани корисници,

Обавештавамо вас да ће ТВ канал "Discovery Science", од 03. 11. 2014. године, почети са емитовањем програма у формату 16:9.

Ваш РАДИЈУС ВЕКТОР

Поштовани корисници,

Обавештавамо вас да je ТВ канал "BHRT" постао саставни део основног пакета кабловске телевизије у Прибоју.

ТВ канал "BHRT" ће се емитовати на позицији C – 50.

Ваш РАДИЈУС ВЕКТОР

Поштовани корисници,

Обавештавамо Вас да је 01. 10. 2014. године, кориснички центар у Инђији пресељен на нову локацију.

Нова адреса корисничког центра је Војводе Степе 11, 22320 Инђија, тржни центар “TQ”.

Ваш  РАДИЈУС  ВЕКТОР

Поштовани корисници,

Oбавештавамо вас да је ТВ канал РТС носилац ексклузивних права за емитовање на територији Србије ТВ серије: "Војна академија".

На основу тих права, програмске шеме осталих ТВ канала који емитују ТВ серију: "Војна академија" биће прекидане у терминима емитовања.

Ваш РАДИЈУС ВЕКТОР