Online chat

Вести

БУДИТЕ УВЕК ИНФОРМИСАНИ

Поштовани корисници,

Обавештавамо вас да је ТВ канал „TV PLANA“ постао саставни део пакета СТАНДАРД, СУПЕР и МАКСИ корисницима на територијама Баточине, Лапова, Смедеревске Паланке, Велике Плане, Брзана, Новог Села, Старог Села и Марковца.

ТВ канал „TV PLANA“ налази се на позицији 30.

Ваш РАДИЈУС ВЕКТОР

Поштовани корисници,

Обавештавамо вас да је ТВ канал “TV NOVA“ променио име у “BK TV“.

Ваш РАДИЈУС ВЕКТОР

Поштовани корисници,

У складу са актуелном ситуацијом везаном за учестале прекиде у испоруци кабловских сервиса услед намерних оштећења каблова од стране непознатих лица на територији oпштине Сурчин, обавештавамо вас да РАДИЈУС ВЕКТОР улаже велике напоре како би открио идентитет починиоца који из непознатих разлога опструирају функционисање нашег кабловско дистрибутивног система.

О актуелним проблемима су обавештени надлежни органи који активно раде на проналажењу одговорних лица која наносе обострану штету и за кориснике и за кабловско дистрибутивни систем РАДИЈУС ВЕКТОР.

Дежурне екипе РАДИЈУС ВЕКТОРA су непрекидно на терену како би у случају наношења могућих даљих оштећења кабловског дистрибутивног система од стране непознатих починиоца у најкраћем могућем року нормализовале стање.

Уколико имате било какве информације о починиоцима негативних радњи, обавестите нас, јер имамо заједнички интерес.

Бићете детаљно обавештени о даљем исходу.

Хвала на разумевању.

Ваш РАДИЈУС ВЕКТОР

Поштовани корисници,

Обавештавамо вас да се ТВ канал “EUROCHANNEL“ од 13. 10. 2017. године емитује у HD формату.

Ваш РАДИЈУС ВЕКТОР

Поштовани корисници,

Oбавештавамо вас да је од 27. септембра 2017. године актуелна нова програмска шема аналогне телевизије у Бродареву.

Да бисте били у могућности да пратите нову програмску шему аналогне телевизије потребно је да покренете претрагу ТВ канала на вашем ТВ уређају.

За додатне информације у вези нове програмске шеме, можете контактирати инфо центар на број телефона 011.428.00.00, који вам је доступан од 00-24 сата, сваког дана у недељи.

Ваш РАДИЈУС ВЕКТОР

Поштовани корисници,

Oбавештавамо вас да је од 25. септембра 2017. године актуелна нова програмска шема аналогне телевизије у Новој Вароши.

Да бисте били у могућности да пратите нову програмску шему аналогне телевизије потребно је да покренете претрагу ТВ канала на вашем ТВ уређају.

За додатне информације у вези нове програмске шеме, можете контактирати инфо центар на број телефона 011.428.00.00, који вам је доступан од 00-24 сата, сваког дана у недељи.

Ваш РАДИЈУС ВЕКТОР

Поштовани корисници,

Обавештавамо вас да су ТВ канали Прва, О2 (стари назив Б92) и Хепи поново део понуде кабловске телевизије.

Ваш РАДИЈУС ВЕКТОР

Поштовани корисници,

Обавештавамо вас да је ТВ канал „SUNDANCE TV“ постао саставни део понуде дигиталне телевизије (МАКСИ пакет).

ТВ канал „SUNDANCE TV“ налази се на позицији 417, уместо ТВ канала „CBS DRAMA“, који је престао да се емитује.

Ваш РАДИЈУС ВЕКТОР

Поштовани корисници,

Обавештавамо вас да се ТВ канали “EURONEWS“ и “FRANCE 24“ од 19. 09. 2017. године емитују у HD формату.

Ваш РАДИЈУС ВЕКТОР

Поштовани корисници,

Обавештавамо вас да 15. септембра 2017. године, отварамо ново продајно место у Београду – „ImmoCentar“, Гандијева 21.

Позивамо вас да нас посетите и упознате се са атрактивним акцијама које смо спремили за вас.

Радно време новог продајног места је радним данима и суботом од 09:00 до 21:30 часова, а недељом од 11:00 до 19:00 часова.

Ваш РАДИЈУС ВЕКТОР

Поштовани корисници,

Oбавештавамо вас да је дошло до реорганизације програмске шеме пакета СТАНДАРД у оквиру дигиталне телевизије у Пријепољу.

– ТВ канал “TV SANDŽAK“ је премештен са позиције 29 на позицију 25.
– ТВ канал “BELLE AMIE“ је премештен са позиције 23 на позицију 28.
– ТВ канал “TV MAG“ је премештен са позиције 22 на позицију 27.
– ТВ канал “TV FRUŠKA GORA“ је премештен са позиције 24 на позицију 29.

Нови ТВ канали у понуди:

– ТВ канал “TV LAV“ на позицији 21
– ТВ канал “TV 5 UŽICE“ на позицији 22
– ТВ канал “TV PRIBOJ“ на позицији 23
– ТВ канал “TV NOVI PAZAR“ на позицији 24
– ТВ канал “TV FORUM“ на позицији 26

– ТВ канал “TV PANČEVO“ више није део понуде дигиталне телевизије.

Ваш РАДИЈУС ВЕКТОР

Поштовани корисници,

Обавештавамо вас да је ТВ канал “FASHION ONE HD“ променио име у “FASHION TELEVISION HD“.

Ваш РАДИЈУС ВЕКТОР

Поштовани корисници,

Обавештавамо вас да је дошло до реорганизације програмске шеме аналогне телевизије у Инђији.

ТВ канал „CNN“ је премештен са позиције „S-12“ на позицију „S-28“.

Ваш РАДИЈУС ВЕКТОР

Поштовани корисници,

У складу са актуелном ситуацијом везаном за прекид дистрибуције ТВ канала Прва, Б92 и Хепи кроз КДС РАДИЈУС ВЕКТОР, преносимо саопштење Пословног удружења кабловских оператора Србије (ПУКОС) и Удружења кабловских оператора за широкопојасне сервисе (УКОШ):

Обавештавамо вас да и даље, упркос нашим настојањима, НИЈЕ решен проблем око наставка реемитовања 3 канала са националним покривањем Прва, Б92 и Хепи.

Наведена 3 канала, која су слободно доступна у етру свим домаћинствима у Србији, и даље  захтевају да само корисници који их гледају преко кабловских оператора почну да плаћају  надокнаду.

Пословно удружење кабловских оператора Србије покушава, уз помоћ Регулаторног тела за електронске медије (РЕМ), Комисије за заштиту конкуренције и других надлежних  органа, да нађе принципијелно прихватљиво решење.

Кабловски оператори, у складу са чланом 100. Закона о електронским медијима, су уредно тражили Сагласност за дистрибуцију програма наведених телевизија, али на тај наш захтев  још увек није одговорено.

Међутим, недавно су кабловски оператори добили писма од наведених канала са ултимативним захтевом да их искључимо из дистрибуције, уколико одмах не потпишемо Уговоре за плаћање накнаде за дистрибуцију њихових програма.  Претили су покретањем прекршајних и кривичних поступака, те надокнадом огромних одштетних захтева.

Неки кабловски оператори, не желећи да улазе у судске спорове, али и не прихватајући овакву уцену, одлучили су да након тога искључе наведене канале.

Поводом интригантних информација, којe ових дана објављују ПРВА, Б92, и HAPY , везано за кабловске операторе који су на њихов изричит захтев искључили дистрибуцију њихових садржаја,  желимо да поновимо следеће чињенице:

Кабловски оператори нису „својевољно“, „неоправдано“ и „неразумљиво“ – како ове ТВ-куће наводе, онемогућили гледање ТВ канала Прва, Б92 и Хепи, већ су наведене телевизијске куће у својим дописима од свих кабл оператора управо саме захтевале да без одлагања престану са дистрибуцијом њихових програма, под претњом покретања прекршајних и кривичних поступака.

Aко наведене ТВ куће у својим саопштењима наводе да је програм свих националних телевизија „бесплатан за све грађане Србије“ и да приступ програму националних телевизије мора да има сваки грађанин Србије, зашто онда не дају сагласност кабловским операторима за наставак бесплатне дистрибуције – као до сада?! При том, за емитовање у етру, они плаћају накнаду Јавном предузећу емисиона техника и везе – ЈП ЕТВ (државни ресурс),  док за дистрибуцију у кабловским системима (ресурси приватних фирми) захтевају да се плати њима и самим тим директно утичу на повећање цене кабловске ТВ коју плаћају грађани.

Уједно су у својим саопштењима прећутали да нас упућују на посредника који нас условљава да, осим ова три канала, у пакету узмемо и друге програме, које иначе већина није заинтересована да дистрибуира !?!

Модел наплате који су осмислили не постоји нигде у Европи, а слични покушаји у неким земљама чланицама ЕУ онемогућени су законском регулативом.

Кабловски оператори  ће наставити да чине максималне напоре да са овим ТВ каналима постигну договор који ће бити прихватљив, пре свега за наше кориснике, и који ће омогућити присуство наведених ТВ канала у понуди, под истим условима који важе и за гледаоце/домаћинства који ове ТВ канале гледају  путем дигиталне земаљске ТВ.

 

Пословно удружење кабловских оператора (ПУКОС)
Удружење кабловских оператора за широкопојасне сервисе (УКОШ)

Поштовани корисници,

Обавештавамо вас да је ТВ канал „RTS 3“ постао саставни део аналогне телевизије у Обреновцу, Инђији, Баточини, Лапову, Великој Плани, Смедеревској Паланци, Пријепољу, Прибоју и основног пакета кабловске телевизије у Новој Вароши. Такође, дошло је и до промене позиције ТВ канала „GRAND 2“

– У Обреновцу ТВ канал „RTS 3″ се налази на позицији “C-09“, ТВ канал „GRAND 2″ се налази на позицији “S-30“
– У Инђији ТВ канал „RTS 3″ се налази на позицији “C-09“, ТВ канал „GRAND 2″ се налази на позицији “C-21“
– У Баточини, Лапову, Великој Плани и Смедеревској Паланци ТВ канал „RTS 3″ се налази на позицији “C-25“, ТВ канал „GRAND 2″ се налази на позицији “S-17“
– У Пријепољу ТВ канал „RTS 3″ се налази на позицији “S-15“, ТВ канал „GRAND 2″ се налази на  “C-62“
– У Прибоју ТВ канал „RTS 3″ се налази на позицији “S-19“, ТВ канал „GRAND 2″ се налази на позицији “C-63“
– У Новој Вароши ТВ канал „RTS 3″ се налази на позицији “S-15“, ТВ канал „GRAND 2″ се налази на позицији “S-03“

Ваш РАДИЈУС ВЕКТОР