Online chat

Вести

БУДИТЕ УВЕК ИНФОРМИСАНИ

Поштовани корисници,

У нашој понуди налази се нови пакет Vektor Start, по врло повољној цени од само 690,00 РСД. О овом и осталим пакетима детаљније се можете информисати у нашем званичном ценовнику.

Радијус Вектор

Ваш кабловски оператор

До краја године у нашој понуди наћи ће се:

  • филмски канал HBO
  • пакет за одрасле
  • и други пакети !!!

Поштовани корисници,

Тренутно је у току upgrade mail server-a. Пребацују се све адресе са RVKDS.NET на VEKTOR.NET домен. Током ових радова неће се отварати нове mail адресе нити ће бити активиране старе које до сад нису биле активне.

Молимо Вас за мало стрпљења. Oчекује се да ће радови бити завршени до краја недеље. Овај upgrade неће утицати на рад већ активних mail naloga.

Уједно Вас овим путем обавештавамо да ће се и Ваше mail адресе променити и гласиће ime_prezime@vektor.net уместо досадашњих ime_prezime@rvkds.net . Иако ћете још неко време бити у могућности да користите и стару адресу, овим путем Вам саветујемо да што пре измените Ваш налог у клијенту који користите за проверу и слање поште.

Хвала на разумевању.
Техничка Подршка

Поштовани корисници,

У циљу побољшања наше услуге, омогућили смо Вам нову услугу PROXY сервер, која вам је на располагању и тренутно се налази у пробном раду.

Коришћењем PROXY сервера можете скратити време учитавања web стране или неког документа, уколико је неко од корисника већ приступио траженој страни или документу.

Да би користили PROXY сервер, потребно је да подесите ваш интернет претраживач.

Подешавања за Windows Internet Explorer

У менију:
TOOLS > INTERNET OPTIONS > CONNECTIONS > LAN SETTINGS > PROXY SERVER подесите следеће параметре:

1. Активирајте опцију USE A PROXY SERVER FOR YOUR LAN
2. У пољу ADDRESS унесите: proxy.rvkds.net
3. У пољу PORT унесите: 8080

Брже, боље, приступачније….
од 01.06.2006 нове ниже цене интернет услуга!